sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Näyttelyitä, mätsäreitä ja kuvia


Täällä taas!

Kirjoitteluinto on jossain kaukana, ja sen voi varmasti huomata postausten aina vain pitenevistä väleistä. Kerrottavaa olisi enemmänkin, mutta karsin niistä mielenkiintoisimmat. Aloitetaanpas...

Kävimme 24.10. pyörähtämässä Wilman kanssa Seinäjoen näyttelyssä. Näyttelyä edeltävän yön vietimme hotellissa ja Wilma käyttäytyi todella hienosti hotellin käytävältä kuuluvista äänistä huolimatta.
Wilman poika Werneri sijaitsi naapurihuoneessa, ja ylemmässä kerroksessa Sulo omistajineen. Kerroksessamme oli aika kuuma, joten ulkoilimme suhteellisen paljon koirien kanssa viereisellä ulkoilualueella. Lämpötilasta huolimatta yö sujui hyvin, ja Wilma nukkui rauhallisena koko yön.

Seuraavana aamuna ajelimme lyhyen matkan näyttelypaikalle. Leiriydyimme lapinkoirakehän laidalle odottelemaan ja täytyy sanoa, että olen erittäin tyytyväinen koiruuksien käytökseen! Wilma ei haukahtanut kertaakaan, vaan makoili rauhallisena kevythäkissä.
Werneri esiintyi kehässä hienosti, ja sai tuloksen PEK2 KP, kolmen urospennun joukosta.

Wilma yllättikin täydellisesti...

AVO ERI1 SA PN1 SERT FI MVA CACIB VSP ♥


________________________________________________________________________________________

Eilen kävimmekin sitten Oulussa mätsäreissä Wiivin ja Wiolan kanssa mätsäreissä. Lumo oli mukana myös. Tuloksina tältä reissulta olivat Wiivin PUN-, Wiolan PUN2 ja Lumon SIN-. Käytös oli jälleen kerran hienoa. :)

Hauska Erilainen ''Lumo''

Wiola

Wiola

Lumo, Wiivi ja Wiola
 _______________________________________________________________________________________

Vertti on nivelrikosta huolimatta edelleen oma riehakas itsensä, ja säntäilee pihalla kuin päätön kana. Nyt olenkin treenaillut Vertin kanssa rallytokon alokasluokan muutamia liikkeitä, ja Vertti on kyllä innolla mukana tekemässä ja oppii mielellään uutta.
Jos ja kun saadaan liikkeet kasaan, olis kiva kokeilla rallytokoilua alkuun vaikka ihan vain mölleissä, jos sellaisia jossakin satuttaisiin järjestämään. :)


Näin tällä kertaa! Katsotaan, tuleeko seuraava postaus vuoden kuluttua... :D